Brandstichting hondenclub Kessel-Eik

Een totaal verwoest clubgebouw

Brandstichting hondenclub.

Het was weer eens zover.

Vanochtend kwam de Eiker hondenclub gevestigd te Kessel-Eik ,tot een schokkende ontdekking.Er was brand gesticht in het oh zo waardevolle clubgebouw.

Er is vanuit de buitenkant brand gesticht door vandalen. Deze vlammen zijn vanuit de buitenlucht naar binnen gedrongen en hebben het hele clubgebouw in de as gelegd.

Het clubgebouw is onlangs volledig gerenoveerd. Vooral het dak behoefte de nodige aandacht en deze is dan ook volledig vernieuwd. Kosten zijn enkele duizenden euro’s. Euro’s die de brandverzekering waarschijnlijk niet helemaal dekt. De totale schade wordt geschat op tienduizenden euro’s. Een steek in het hart van deze prachtige hondenclub. De complete huisraad is verbrand of heeft ernstige rook-, en/ of waterschade. Pakken ed. lagen in een andere container maar desalniettemin kan dit de doodsteek zijn voor deze prachtige club.

Naast alle inboedel zijn ook tig certificaten, oorkondes ed. in rook opgegaan. Certificaten waar de club trots op was hingen trots aan de wand en zijn weg, kapot en beschadigd. Zeer verdrietig allemaal. John Stoffels, een van de eerste aanwezigen daar na een melding van de brandweer, kan het niet geloven. “Onze club, alle historie, weg!”

Wij zijn op zoek naar getuigen. Weet u wie hier verantwoordelijk voor is? Of heeft u iets gezien in de nacht van zondag op maandag tussen 03.30 en 04.30 dan roepen wij getuigen op zich te melden.

Denkt u iets te kunnen betekenen voor de club. Dan kunt u contact met ons opnemen of met John Stoffels. Een donatie of iets van die aard zou niet verkeerd zijn. Het zou een groot verlies zijn als dit voor deze hondenclub het einde zou betekenen.

Deel massaal en help ons zoeken naar de laffe daders !!!!

UPDATE !

De club is een crowdfundaktie begonnen. Doneer nu en help onze knpv genoten :

U kunt uw donatie overmaken op bankrekeningnr. NL54 RABO 01357 15 857 t.a.v. herbouw CLubhuis Kessel-Eik.

 

 

 

Leave A Comment