Arras Hermsen BRN 24147

Beleefd ter dekking aangeboden Arras van dhr. Hermsen.

Arras is een mechelse herder reu uit bekende bloedlijnen. Eigenlijk alle bekenden voorouders zijn te vinden in de bloedlijn die Arras geniet. Dat Arras de werklust mee heeft gekregen vanuit zijn voorouders dat heeft hij al meerdere malen bewezen , evenaart of zelfs wel overtroffen. Want Arras heeft en de dekreuenwedstrijd 2016 gewonnen, was vice-kampioen tijdens het NK in Eindhoven 2016, een nominatie gedraaid van maar liefst 435 punten oftewel volle bak, en is in het bezit van een certificaat 432CL. 

Dit presteer je als hond niet zomaar. Om deze resultaten te kunnen behalen moet je in het bezit zijn van een enorme werklust en will to please mentaliteit. Dit zijn dan ook enkele van de eigenschappen die Arras bezit. Daarnaast is Arras een zeer gedreven revierder en apporteerder. Uiteraard zult u onder de indruk zijn na het filmpje over zijn eerlijke maar keiharde stelwerkd. Ook heeft Arras een mooi compacte bouw in zeer goede proporties met een mooi masker. Arras is medisch gekeurd en is uiteraard medisch 100% . Dit wordt ook verwacht van de te dekken teven.

Arras heeft inmiddels enkele dekkingen gehad en zijn nageslacht laat zich leuk zien in de sport. Dit geldt voor zowel de reuen als de teven die Arras brengt.

Meer info ? Of interesse in een dekking? Neem dan contact op met :

Charel Hermsen 06-30192111 te Uden

                                                                                                                 

Standfoto Arras
Werpaanval. Vliegen door de lucht
Stokaanval Arras op pakwerker Donne Scheidt
Arras bijt in tijdens vlucht
Vice-kampioen
Appel oefening Arras